Pakketten
U heeft keuze uit meerdere reportage pakketten
graag het gekozen pakket zo snel mogelijk doorgeven ivm het reserveren van tijd.
Heeft u speciale wensen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij u een passend aanbod kunnen doen.

Betaling
U kunt vooraf via de webshop per bank betalen, via overschrijving of contant voorafgaand aan de fotoshoot.
Het liefst gepast. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn laat het ons dan uiterlijk 48u van te voren weten. Anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?
Als de fotograaf bij u langs komt (evt. met studio) zorgt u dat alle haartjes zijn gekamd en dat iedereen klaar staat op het afgesproken tijdstip. Het is handig om een (of meerdere) “helpers” te hebben. Voor bijvoorbeeld het vasthouden van de reflectie schermen of het rammelen met een bakje om de aandacht van uw kind of dier te krijgen. De fotograaf heeft zelf een aantal “aandachtstrekkers” bij zich maar het is handig als u er zelf ook een paar heeft, u weet tenslotte als geen ander waar uw kind of dier op reageert.
de fotograaf zal bij aanvang aan u uitleggen wat er gaat gebeuren en  zij van u, en van de helpers, verwacht.

Foto’s bestellen
Ongeveer 1 week na de fotoshoot krijgt u via de mail een link toegestuurd van uw persoonlijke klantenpagina waar, de door de fotograaf geselecteerde, foto’s op uw gemak kunt bekijken. Deze foto’s zijn op klein formaat en u mag deze opslaan op uw computer en uitsluitend gebruiken om aan uw vrienden en familie te laten zien. Op deze foto’s staat de handtekening van de fotograaf. De auteursrechten blijven altijd volledig bij de fotograaf liggen. Voor alle andere vormen van gebruik of publicatie, is voorafgaande schriftelijke toestemming nodig. Via onze webwinkel of via een email kunt u de foto’s van uw keus bestellen. Na de fotoshoot krijgt u een tegoedbon met een unieke code voor uw nabestel tegoed. Deze kunt in de webwinkel gebruiken. Deze blijft 6 maanden geldig. Ook hier geldt heeft u speciale wensen horen wij dat graag.

Privacy
De gemaakte foto’s zullen altijd worden opgenomen in het archief van de fotograaf. Deze mag de fotograaf zonder toestemming naar eigen inzicht gebruiken, verkopen, publiceren en veelvoudige voor zowel commerciële als non-commerciële doeleinden.  Wil u dat niet, moet u dat schriftelijk aan de fotograaf laten weten.
Maar dat betekent ook dat u jaren na de fotoshoot nog foto’s kunt bestellen. Uw adres, telefoon en mail gegevens worden onder geen enkel beding met derden gedeeld.

Voorbereiden
Hoe kunt u zich het best voor bereiden op een fotoshoot? Over het algemeen geldt voor elke fotoshoot dat het onderwerp (paard, hond, kinderen, mensen)klaar is om te beginnen. Nette kleren aan en haartjes gekamd. Het is niet nodig om heel zenuwachtig te zijn. Onze fotograaf is heel vriendelijk rustig en geduldig. Zeker kinderen en dieren poseren niet altijd even gemakkelijk en zij is zich daar van bewust.
als je meerdere kledingsetjes aan wilt, vertel dat aan het begin van de fotoshoot aan de fotograaf en zorg dat die klaar liggen. 

TIPS
Nog enkele tips voor een geslaagde fotoshoot.

  • Bespreek vooraf met alle ‘modellen’ wat de bedoeling is. Leg ook aan kleine kinderen uit wat de bedoeling is.
  • Oefen evt een paar keer met uw dier het stilstaan / zitten.
  • Zenuwen zijn niet nodig!
  • Voor paardenfotografie: reserveer alvast de bak of de weide.
  • Zoek van te voren een aantal locaties uit waar de foto’s gemaakt kunnen worden. Struiken en bomen zijn altijd zeer geschikt.
  •  Kijk ook eens op bijvoorbeeld pinterest om wat ideetjes van poses op de doen. De fotograaf zal een aantal poses voorstellen, maar als u zelf ideeën hebt hoort zij dat graag.